Toont alle 4 resultaten

Bedankje – hangover recovery kit (5 st)

 9,95
Leuk gastenbedankje voor na een heerlijke feestavond! Je kunt er bijvoorbeeld pepermuntjes, paracetamollen etc in doen. Afmeting zakje 10x15 Op de achterzijde van het zakje is er nog een extra tekst mogelijk, bijvoorbeeld jullie namen en trouwdatum. Wil je liever iets anders op het zakje of een groter zakje?  Mail naar info@hummeltjezz.nl  Bijna alles is mogelijk! Let op: Levering per 5 stuks

Ring security

 19,99
Een leuk kinderkoffertje om de ringen mee te brengen. De ringen veilig opgeborgen en handig om mee te nemen! Eventueel kunnen namen + trouwdatum nog aan de koffer toegevoegd worden. Vermeld dit bij de opmerkingen tijdens het afrekenen.

Sokken

 8,95
Hoe leuk is het om deze sokken te geven, wanneer je vraagt om iemand je te laten weggeven op je grote dag. Standaard tekst zoals afgebeeld, titel kan naar keuze ingevoerd worden (father,brother etc.) Wil je liever een andere tekst of een tekst in het nederlands, voeg dit dan in bij de opmerkingen tijdens het afrekenen.

Tas ceremoniemeester

 4,95
Laat je ceremoniemeester shinen met een eigen tas! Liever een andere tekst? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Vermeld dit in de opmerkingen bij het afrekenen.